image-title

Van 15 t/m 22 juli vindt het EK Beachvolleybal plaats in Nederland. Apeldoorn is één van de vier speelsteden en in het stadion op het Marktplein zal dagelijks spectaculair beachvolleybal te zien en te horen zijn! Wil jij samen met je collega’s beachsfeer proeven én de zomer sportief en gezellig beginnen? Geef je dan op voor de Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition! Dit toernooi wordt gespeeld tussen Apeldoornse bedrijven van dinsdag 17 juli t/m donderdag 19 juli in de Apeldoornse binnenstad. De Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition wordt georganiseerd door de Dynamo Businessclub, Stichting Bussloo Beach, Nevobo en de gemeente Apeldoorn.

Hoe werkt de Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition?

Op dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli strijden teams van verschillende bedrijven tegen elkaar op diverse speciaal aangelegde velden in de stad. De wedstrijden worden gespeeld tussen 18.00 en 20.00 uur op drie verschillende locaties. Daarna is het tijd voor een borrel op het terras. Sta jij met jouw collega’s in de finale op donderdag 19 juli? Super! Deze wordt gespeeld op het Marktplein, naast het stadion.

Wat krijg je bij deelname aan Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition?

• Toegang tot de Dynamo businessclub netwerkborrel op donderdag 19 juli
• Tickets voor de wedstrijden van het EK Beachvolleybal voor donderdagavond 19 juli
• Een volledig georganiseerd toernooi: niet nadenken, lekker spelen!
• Bovenal: een sportieve en gezellige uitdaging voor jou en je collega’s

Schrijf jouw Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition team nu in!

Heb jij een al een dreamteam in gedachten? Schrijf jouw bedrijf dan nu in via deze link. De kosten per bedrijventeam bedragen 100 euro. Maximaal aantal spelers per team is vier. Goed te weten: je team wordt ingedeeld op de dinsdag óf de woensdag. Behoren jullie tot de finalisten, dan speel je op donderdag 19 juli de finalepoules. Je kunt natuurlijk meerdere teams per bedrijf inschrijven. Na inschrijving ontvang je als bedrijf aanvullende informatie. Je dreamteam aanmelden kan tot 10 juli. Nu al vragen? Mail ze gerust naar ekbeach@apeldoorn.nl. Wij zien je graag bij de Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition!

amazingadmin

amazingadmin has blogged 110 posts