6 september:

BEURSPLEIN Serious edition

Ben jij er al klaar voor? Het klinkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet is de zomervakantie voorbij en zitten we in de laatste 100 dagen voor 3FM Serious Request. Wil jij een actie opzetten maar mis je dat ene product, een geschikte locatie of kom je simpelweg handen tekort? Of andersom: stel je een product of geschikte locatie beschikbaar, maar heb je zelf geen tijd om iets te organiseren? Kom dan op woensdag 6 september naar het Beursplein.

Op het Beursplein komen vraag en aanbod bij elkaar. Niet alleen uit Apeldoorn, maar uit de hele regio. Bewoners en ondernemers die zich willen inzetten voor het Glazen Huis 2017 wisselen kennis, materialen en faciliteiten uit. We leggen de verbinding tussen voetbaltoernooi en grasveld, tussen restaurant en sterren-chef en tussen benefietconcert en toplocatie.

Heb jij een plan, maar niet de juiste tools in handen? Of andersom: geen plan, maar wel geschikt materiaal of een geschikte locatie? Dan zien we je graag op woensdag 6 september!

6 september van 18.00 tot 20.00 uur in de Grote Kerk Apeldoorn

 

 

Ik heb de perfecte locatie voor een bingo, kofferbakmarkt of benefietconcert, maar geen organisatie skills.
> Er zijn ondernemers die precies het omgekeerde probleem hebben. Op het Beursplein ontmoet vraag en aanbod elkaar.

Ik wil producten uit mijn winkel doneren voor een inzamelactie, maar ik weet niet hoe ik in contact kan komen met initiatiefnemers.
> Simpel: op het Beursplein! Bekijk pitches van bedrijven die in actie komen voor 3FM Serious Request en ontmoet bewoners en ondernemers uit Apeldoorn die zich inzetten!

Ik verkoop advertentieruimte op mijn website. De opbrengst gaat naar Glazen Huis 2017. Hoe vind ik adverteerders?
> Op het Beursplein zijn tal van ondernemers die iets willen doen voor de stille ramp van 3FM Serious Request, wellicht ook in de vorm van een advertentie. Langskomen dus!

Ik organiseer een veiling, maar ik kom handen tekort!
> Op het Beursplein zijn tal van vrijwilligers die zich willen inzetten voor Glazen Huis 2017. Kom gezellig langs en maak nieuwe contacten.

Aanmelden

  • Voer een getal tussen 1 en 4 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.