image-title

In Apeldoorn vinden steeds meer grote evenementen (mega-events) plaats. Stuk voor stuk mooie evenementen die veelal door de gemeente Apeldoorn worden aangedragen en waarbij de Taskforce Events Apeldoorn wordt gevraagd om te ondersteunen vanuit het bedrijfsleven. Maar welke typen evenementen leveren de stad nou de meeste spin-off op? Waarvan profiteer jij als Apeldoornse ondernemer op korte en lange termijn het meest? Kortom, welke toekomstige mega-events zijn volgens ondernemend Apeldoorn gewenst?

Hiervoor wordt dé autoriteit op gebied van effecten van evenementen op steden en economieën, Prof. Dr. Erik Braun naar Apeldoorn gehaald. Erik Braun geeft in een presentatie met de nodige ‘Rotterdamse nuchterheid’ inzicht in economische e ecten van evenementen en e ecten op het imago van een stad.

In de daaropvolgende discussie helpt hij ons met het vormen van een beeld over ingekochte evenementen versus ‘eigen kweek’ en eenmalige events met hoge publiciteitswaarde versus terugkerende events met ‘image-fit’. Na deze avond zetten we alle informatie en meningen om in een advies naar de Gemeente Apeldoorn.

Jouw ideeën en inbreng zijn daarbij dus belangrijk!

We zien je graag op 29 januari

 

Meer informatie vind je in de uitnodiging.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar apeldoorn@taskforce-events.nl.

amazingadmin

amazingadmin has blogged 110 posts