image-title

Na het succes van de start van de Giro d’Italia in Apeldoorn, maakt de Taskforce Events Apeldoorn zich op voor opnieuw een groot evenement in de stad. Op dinsdag 24 januari, vanaf 19:30 uur organiseert zij daarom bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon een startbijeenkomst voor ondernemers die willen aanhaken op de kansen die Serious Request biedt. Tijdens deze avond zal onder andere 3FM te gast zijn om de kansen toe te lichten en de aanwezigen te informeren over hoe zij in actie kunnen komen.

De Taskforce Giro Apeldoorn is na de Giro omgedoopt tot Taskforce Events Apeldoorn. De voorbije periode heeft de Taskforce zich gevoed met de ervaringen van steden waar 3FM eerder te gast was met haar glazen huis en met de gemeente Apeldoorn meegewerkt aan het naar Apeldoorn halen van Serious Request.
De Taskforce Events Apeldoorn is er van overtuigd dat ondernemers essentieel zijn in het verzilveren van de kansen die evenementen met zich meebrengen. Zowel voor de stad, voor het ondernemersklimaat als kansen direct voor de ondernemers zelf. Tijdens de bijeenkomst op 24 januari worden de aanwezigen geïnformeerd over wat komen gaat en geïnspireerd om met de Taskforce samen de handschoen op te pakken.

De startavond heeft een open karakter; elke geïnteresseerde ondernemer is welkom. Om een beeld te krijgen van de opkomst vraagt de Taskforce bezoekers om zich aan te melden via apeldoorn@taskforce-events.nl. Inloop is vanaf 19:00 uur.

amazingadmin

amazingadmin has blogged 110 posts